6 Türk Genci Hakkındaki Dezenformasyon

İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin.

Bir haftadır içinde arkadaşlarımızın da olduğu 6 Türk genci hakkında yazılıp çiziliyor. İyi Parti ve CHP “Sınır/Hudut Namustur” pankartları asıyor, Batı’nın güdümündeki fonlu medya ise atıp tutuyor. Sesimizi çıkarmadık, bir yazı dahi yazmadık diye başıboş buldukları bu konuyu kapatmanın vakti artık geldi de geçiyor.

6 Türk genci kimdir?

6 Türk gencinin üçünü bizzat tanıyorum. Diğer üçünü de dolaylı yollardan tanıyorum. Bu arkadaşlardan birisi “kula minnet eylemem” anlayışının günümüzdeki tezahürü iken diğeri pasif siyaset yürüten, elinden geldiğince etliye sütlüye karışmayan bir yazılımcı. Diğeri ise geçtiğimiz günlerde şiddete uğrayan, Türklük için uyuyup Türklük için uyanan, sonuna kadar Türk milliyetçisi olan, dürüstlüğünden kuşku duyulmayacak bir arkadaş. Bu arkadaşların o ya da bu siyasi partiyle alakalarının olmadığı ise tüm çevreleri tarafından biliniyor.

Bu arkadaşlardan birinin uzun yıllara dayanan arkadaşlık hukuku münasebetiyle avukatlığını da yapan Emir Abbas Gürbüz’ün bir dönem YATA yöneticiliği yapmasından dolayı bu arkadaşlara “NATO’cu”, “Gladyocu” gibi yaftalamaların saçmalık olduğu zaten ortada. O gün o adliyede Ayyıldız Hareketi’nden de avukat vardı, Avukat Ali Gül de oradaydı, çok farklı yerlerden de isimler vardı. Sayın Nihat Genç ve onun kafasındakiler, savcı karşısına orada yer alan her ismin çıkmasını bekliyorlardı sanırım.

Peki YATA nedir?

Açık olmak gerekirse bu konuda pek bir bilgim yoktu. Arkadaşlarımız bununla itham edilince merak edip bir araştırma yaptım. YATA’nın kuruluşuna, misyonuna ve faaliyetlerine baktım. Faaliyetler kısmında özellikle Emir Abbas Gürbüz’ün yöneticilik yaptığı kısma odaklandım ve araştırmalarımın sonucu olarak içtenlikle şunu söylüyorum: Emir Abbas Gürbüz’ün YATA yöneticiliği sırasında yaptıklarının onda birini bu vatan için yapmayanların “Gladyocu” , “NATO’cu” gibi yaftalamaları ancak kendilerinin başka emelleri olduğuna yorulabilir. Başka ellerde YATA, NATO’nun Türkiye temsilciliği gibi davranacakken şu an Türkiye’nin NATO’daki temsilciliği statüsünde olduğu apaçık ortada. Detaylı bilgi için aşağıya Emir A. Gürbüz’ün tweetlerini ve YATA’nın internet sitesini bırakıyorum. Gerekli görülmesi hâlinde çok daha fazla kaynak bulunabilir.

Emir A. Gürbüz’ün YATA’yı anlattığı tweetleri: Twitter – @emiragurbuz

YATA Türkiye internet sitesi

Gel gelelim cafcaflı kısma…

Twitter’da geçenlerde denk geldiğim bir sohbet odasında Şevket Apuhan isimli şahıs, bu 6 Türk genci arkadaştan birisi için “Beni her oturduğu yerde hedef gösteriyor.” gibi bir söz söyledi. Öncelikle bu konuya değineceğim. Siz, ne bu gençlerin ne de bizim umurumuzda değilsiniz. Siz kimsiniz ki hedef gösterileceksiniz? Kendinizi böyle dev aynasında görmekten vazgeçin. O arkadaşlarla kaç defa aynı masada oturdum, kaç defa sohbet ettik, kaç defa muhabbetimiz oldu da sizin adınız bile geçmedi. Yalanları bir kenara bırakın.

Peki sayın Nihat Genç, sayın Erdem Atay; Kırım Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Aydın Taş’ın akıllarda soru işareti bırakan şaibeli ölümünün üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra onunla aynı mefkûrede buluşan gençleri NATO’cu, Gladyocu diye itham ederek hedef göstermenizi açıklayabilir misiniz? Üstüne üstlük bu gençlerden daha önce Kırım Haber Ajansı’nda editörlük yapan bir arkadaşımızın fiziki saldırıya uğramasını açıklayabilir misiniz? Bu işin NATO’yla, ATA’yla, YATA’yla alakası olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Türkiye’de karmaşa doğmasının bir tek AB’nin işine yaramayacağını da çok iyi biliyoruz.

Hadi çıkın konuşun. Youtube’da, Twitter’da arkadaşlarımız hakkında sallamaya devam edin. Fakat unutmayın ki sizler, ayakkabı boyası ile bir çuvalın bıraktığı etki kadar etki bırakamadınız bu toplumda. Siz Türk gençlerinin altını oyadurun, biz vatan için çabalamaya devam ederiz.

YAZAR

Ekrem Müftüoğlu

Yazardan Not: YATA başlığı altında bahsettiğim konular hakkında olumlu – olumsuz her türlü ispatlı bilgiyi bana sosyal medya adreslerimden ulaştırabilirsiniz. Bu durum beni son derece mutlu edecektir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir