Kuduzun Ne Zaman Isıracağı Belli Olmaz

Geçtiğimiz gün bir Türk vatandaşı, Suriyeli bir sığıntıyla bir turist arasındaki münakaşaya müdahale eden polise yardımcı olduğu için tutuklandı.

Bugün ise bazı Türk vatandaşları, sığıntı ve kaçaklara karşı duruş sergilediği için gözaltına alındı.

Vatanın her tarafı sığıntılar, parayla vatandaşlık alan belirsiz şahıslar ve kaçaklar tarafından işgal edilmiş, bilhassa büyükşehirlerde ikinci bir dil bilmeden gezmek epeyce zor hâle gelmiştir. Bu tarz bir duruma insanların verdiği en doğal reaksiyonları, Türk demokrasisinin temel taşlarından olan Türk milliyetçiliğini karalamaya kalkmak birtakım güruhların had bilmezliğinden öteye geçemez, geçmemelidir.

Türkiye Cumhuriyeti üç kuruşa peşkeş çekilecek anlamsız bir kara parçasının değil her bir kum tanesine kadar mânâ dolu vatan topraklarının üzerinde kurulu bir devlettir.

Çeşitli noktalarda vatanseverlik duygusundan bihaber olan bazı kliklerin bulunması son derece olağan ve beklenilen bir gerçeklik olsa da bunlara karşı önlem alınmadığında 15 Temmuz gibi olaylara kalkıştıklarına hepimiz şahit olduk.

Bu bahsi geçen klik, Türk milliyetçilerini karalamaya çalışan algı operasyonlarını ve bu operasyonların peşine gelişen hadiselerin birçoğunun mümessilidir. Kimisi Pelikan der, kimisi başka şey. Ancak kimlikleri, bağlantıları ve faaliyet alanları tam olarak bilinmeyen bir oluşuma herhangi bir ad kondurmak doğru olmayacaktır.

Biz artık kendi refahımız ve ülkenin birliği gibi hayati konuları geçelim desek bile bu heriflerin -durdurulmazlarsa- bu ülkenin Cumhurbaşkanını bile zamanın FETÖ’sü gibi devirmeye kalkacakları apaçık ortadadır.

Ben sadece şimdiden uyarıyorum. Bunlar az bir şey cesaret bulup su yüzüne çıkınca Türk milleti zaten yok edecektir. Biz milliyetçilerin ise çekeceği varmış… Türk milliyetçileri zaten ne zaman vatanını sevdiği için tepki görmedi, cezalandırılmadı ki?

YAZAR

Ekrem Müftüoğlu

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir